Joukkue

Juan Davis Jr.

Juan Davis Jr. liittyy Näätien harjoitusvahvuuteen sekä Raholan B-Divisioonajoukkueen pelaajistoon kaudelle 2018-2019. Juan Davis Jr. tuo kokoa Näätien ja Raholan joukkueisiin stretch-nelosena.

Malcolm Bernard

Malcolm Bernard on 24-vuotias ja 198-senttinen monipuolinen kaveri, joka tulee BC Nokiassa pelaamaan paikkoja 1-3.

Bernard aloitti yliopistouransa Charleston Southernissa, josta hän siirtyi Florida A&M:n kautta seniorivuodekseen 2016/17 Xavierin yliopistoon. Floridassa Bernard pelasi vahvan juniorikauden 14,4 pisteen, 7,0 levypallon, 4,3 syötön ja 2,3 riiston keskiarvoilla.

Vuk Malidzan

SM-pronssiin kaudella 2015/16 nokialaiset johdattanut 30-vuotias serbialaistakamies. Tuona kautena Malidzan oli avainpelaaja, kun Näädät kaatoivat ensimmäisellä kierroksella mestarisuosikki Kataja Basketin. Malidzan on 193-senttinen takamies, joka tunnetaan ennen kaikkea loistavana joukkuepelaajana.

Malidzan palkittiin vuonna 2015 Serbian liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

 

Sean O’Mara

Uskomattoman kokoinen järkäle! 208-senttinen ja 110-kiloinen Sean O’Mara tulee Näätäpaitaan suoraan Xavierin yliopistosta.

Xavierin yliopistossa O’Mara viihtyi täydet neljä vuotta suorittaen sekä kandidaatin että maisterin tutkinnon. Päätöskaudellaan O’Mara pelasi keskimäärin vajaat 15 minuuttia 6,7 pisteen, 3,2 levypallon, 1,0 syötön ja 0,7 torjunnan keskiarvoilla.

#28 Aapeli Alanen

Alanen on Lahtelaislähtöinen laituri, joka teki läpimurtonsa Korisliigassa viime kauden aikana, kun hän nousi yhdeksi BC Nokian avainpelaajista.

#10 Antti Ahonen

Joukkueen juniori, joka teki debyyttinsä Korisliigassa jo pari vuotta sitten B-poikaikäisenä. Ahonen on valittu myös Suomen MU18-maajoukkueryhmään.

#26 Dragan Labovic

Liigan paras ulkomaalaispelaaja. Kokenut Serbi tuo Näätälaumaan oman vivahteensa. Labo on ottanut nokialaiset omikseen ja nokialaiset Labon.

Lue lisää

Teemu Sulonen

Korihaista BC Nokiaan siirtynyt 23-vuotias Teemu Sulonen on tunnettu erityisesti tarkkana heittäjänä. Ykkösdivisioonassa Sulonen mätti hurjat tilastot 17,9 pistettä, 2,4 levypalloa ja 3,9 syöttöä ottelua kohden, mikä poiki uuden haasteen Korisliigaan Uudenkaupungin Korihaiden rivistöön, jossa lopullinen läpimurto pääsarjatasolla tapahtui päättyneellä kaudella.

#9 Daniel Dolenc

Näätien iso mies, joka käy kovaa fyysistä taistelua ottelusta toiseen kentän molemmilla koreilla. Liigan parhaimpia suomalaisia senttereitä.

Aleksi Kantonen

Jyväskylästä Nokialle siirtynyt energinen pointti, joka erityisesti osaa syöttää palloa.

 

Viimeisen kaksi kautta 191-senttinen Kantonen pelasi Jyväskylän Weikoissa, jossa hän tehtaili viime kaudella keskimäärin 15,4 pistettä, 5,7 levypalloa ja 5,0 syöttöä ottelua kohden.

#17 Niko Mattila

Tampereelta Kauhajoen kautta Nokialle tullut nopea takamies ja puolustuksen rakkikoira. 192-senttiselle takapelaajalle tuleva kausi on neljäs peräkkäinen Näädät-nutussa.

#23 Waltteri Mäkelä

Mäkelä on nokialaiselle koripalloyleisölle tuttu Korisliiga-parketeilta jo edelliseltä kahdelta kaudelta, joiden aikana 20-vuotias Mäkelä on pelannut yhteensä 23 ottelua kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa. Suomen nuorisomaajoukkuepaidan 185-senttinen takamies on pukenut ylleen kuudesti.

Valmennus

Ville Tuominen

Päävalmentaja

Aleksi Koskinen

Valmentaja

Tero Vasell

Valmentaja

Jukka Schnabel

Huoltaja