top of page

JooKoris on täällä taas!

Inspiroidu syksystä ja uudesta harrastuksesta!


Syksy tarjoaa loistavan mahdollisuuden aloittaa jotain uutta ja hauskaa. BC Nokia ja Joo Kodit järjestävät yhdessä suositun Joo Koris -harrastuksen, joka starttaa Nokialla toista kertaa! Tule mukaan ja löydä liikunnan ilo sekä uusia ystäviä mukavan koripallon parissa.


Joo Koris on suunnattu erityisesti aloittelijanaisille, jotka haluavat löytää itselleen hauskan ja rennon tavan liikkua. Kokoonnumme kerran viikossa BC Nokian ammattivalmentajien johdolla. Olitpa sitten kevään Joo Koriksen konkari tai aivan uusi kasvo, olet lämpimästi tervetullut! Ei haittaa, vaikka et olisi koskaan pelannut koripalloa tai tuntisi pelin sääntöjä – meillä pääasia on hauskanpito ja hyvä fiilis.


Mitä, missä, milloin?

Mitä: Koripalloharjoituksia aloittelijanaisille, ikäraja 18+

Missä: Nokialla, joko AGCO Power Arenalla tai Harjuniityn liikuntahallilla. Harjoituspaikka vahvistetaan ennen treenien alkua.

Milloin: Sunnuntaisin 22.9.–15.12.2024. Treenit pidetään pääsääntöisesti klo 19–20 tai 20–21. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan osallistujille ennen kauden alkua. Mahdollisista poikkeusaikatauluista tiedotetaan erikseen.

Mitä mukaan: Sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät ja juomapullo

Muuta huomioitavaa: Koripalloharjoituksissa ei ole erillistä vakuutusta, joten osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.



Mitä maksaa?

Joo Kotien asukkaille: Maksuton

Muille: 75 € / syyslukukausi. Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja Epassi.

Hintaan sisältyy:

  • 13 treenikertaa BC Nokian valmentajien johdolla

  • Joo-treenipaita

  • Sisäänpääsy yhteen BC Nokian miesten peliin


Miten ilmoittaudun?

Paikkoja on rajoitetusti – vain 35 nopeinta mahtuu mukaan, joten varmista paikkasi nopeasti! Ilmoittautuminen päättyy 19.9. ja se tapahtuu tältä lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova.


Ensimmäiselle kerralle voit tulla kokeilemaan maksutta! Täytä lomake myös siinä tapauksessa, ja mikäli päätät olla jatkamatta, voit perua ilmoittautumisesi maksutta ensimmäisen kerran jälkeen ilmoittamalla siitä kirjallisesti BC Nokialle.


Huomioithan, että kurssi toteutuu, jos vähintään 20 henkilöä ilmoittautuu.


Tervetuloa mukaan nauttimaan liikunnan riemusta ja hyvästä seurasta!

0 kommenttia

Commenti


bottom of page