top of page

Näädät kävi lähellä yllätystä Kauhajoella – Karhun 15 pelin voittoputkelle kuitenkin jatkoa

Päivitetty: 2. tammik. 2023

Vuoden 2022 viimeisessä Korisliiga-ottelussa BC Nokia hävisi Kauhajoen Karhu Basketille 76-72 (39-38). Kauhajoki kiilasi ohitse loppumetreillä ja nappasi viidennentoista peräkkäisen voittonsa.

Reilut kolme minuuttia ennen loppusummeria Näädät piti hallussaan viiden pisteen johtoa 64-69, mutta kotijoukkue äityi 12-3-juoksuun, joka päättyi loppulukemiin. Näädät onnistui vielä tasoittamaan viimeisellä minuutilla pelin Johnathan Stoven vapaaheitoilla.

Kauhajoki vei levypallokamppailun 46-34 ja repi peräti 15 hyökkäyslevypalloa.

– Koskaan ei voi olla tyytyväinen häviöön, mutta me pelasimme lujaa ja kilpailimme. Kauhajoki on uskomaton koripallojoukkue. Heitä vastaan pitää tehdä monia asioita hyvin, jotta heidät voi voittaa. Tänään teimme monia asioita hyvin, mutta hävisimme levypallot, Näätien päävalmentaja Greg Gibson kommentoi.

Kauhajoen laajan rotaation pistenikkareihin kuuluivat Daniel Dolenc (14/5), Jaye Crockett (10/5), Lee Skinner (10/7) ja loppuhetkillä loistanut Cameron Jones (12/6).

Näätien parhaat pistemiehet olivat Stove (18/1/4 syöttöä) ja Perrion Callandret (17/5).

BC Nokian pelit jatkuvat jo tiistaina 3.1. vierasottelulla Lahti Basketballia vastaan.