top of page

Otteluennakko: BC Nokia vs. Karhubasket

BC Nokia avaa korisliigakauden AGCO Power Arenalla tänään, perjantaina 4.10., kun vastaan asettuu viime kevään pronssimitalisti Kauhajoen Karhubasket. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kertaalleen Kauhajoella syyskuun alussa, jolloin Karhu väänsi voiton 101-97. Korintekovoimaa siis löytyy kummastakin joukkueesta.


Coach Gibsonin mukaan avainasioita ovat levypallopeli molemmissa päädyissä sekä pallosta huolen pitäminen. Hän ennakoi fyysistä kamppailua, sillä molemmat joukkueet haluavat puolustaa kovaa sekä juosta kenttää.


Karhubasket jatkaa Janne Koskimiehen sekä Risto-Matti Rouskun komennossa, mutta pelaajisto on uudistunut melkoisesti. Viime kauden pronssijoukkueesta jäljellä ovat Joona Hakamaa, Eemi Luukkonen, Oliver Kanden sekä Nate Pollard jr. Karhu kaappasi siirtomarkkinoilta yhden kesän mielenkiintoisimmista nimistä, Susijengissäkin kesällä esiintyneen Andre Gustavsonin. Vahvistusrintamalla Kaden Anderson on ollut harjoituspeleissä tehokas ja pussitti esimerkiksi Nokiaa vastaan syyskuun alussa 25 pistettä osuen niin läheltä kuin kaukaakin. Karhu on kärsinyt loukkaantumisista ja sairasteluista pitkin syksyä, ja jenkkinelikosta Seth Millner on varmuudella sivussa perjantaina. 


Karhulla on nuori ja energinen joukkue, joka tulee varmasti puolustamaan aggressiivisesti ja pyrkii pelaamaan kovalla temmolla. Janne Koskimies kierrättää tyypillisesti laajaa rotaatiota, ja Karhulla löytyy joka pelipaikalle heittovoimaa. Kauhajoelta on myös lähdössä viisi bussillista oranssipaitaisia faneja. 


Kenties mielenkiintoisin taistelupari löytyy kotimaiselta osastolta, sillä sekä Nokian Max Besselink että Kauhajoen Andre Gustavson ovat taistelleet erinäisten loukkaantumishuolien kanssa mutta ovat täydessä kunnossa ehdottomasti sarjan parhaita suomalaispelaajia. Gustavson viihtyy takakentällä ja Besselink laidassa, mutta kumpikin pystyy ratkaisemaan monipuolisesti ja tarjoamaan myös näyttäviä puolustuspään suorituksia.



Avausotteluillan aikataulu:


17.30 Ovet aukeaa

18.20 Joukkueiden esittely

18.25 Seremonia alkaa

18.45 Pallo heitetään ilmaan.


Illan aikana nähdään myös paljon muuta:

  • Mestaruusviirin nosto – Historiallinen hetki, kun BC Nokian ensimmäinen mestaruusviiri kohoaa AGCO Power Arenan kattoon.

  • Viihdyttävää ohjelmaa koko perheelle – Mukana Noksunäätä, Pihlajalinnan kettu, APSI Apina ja Kauhajoen Karhu.

  • Roosa nauha -teema – Kotijoukkue pukee Roosa nauha -rintamerkin tärkeän asian tukemiseksi.

  • Wigrenin maistelupiste – Kotiottelun yhteydessä herkullista Wigrenin maisteltavaa.

  • Range Rover -näyttely – Upeat autot hallin pääovilla tarjoavat silmänruokaa jo ennen ottelua.


Tämä ilta tulee olemaan unohtumaton niin kentällä kuin sen ulkopuolella.


Osta lippusi nyt – älä jää paitsi tästä tapahtumasta!



0 kommenttia

Comments


bottom of page