top of page

SANTERI ROIKO BC NOKIAN KORISLIIGA-JOUKKUEEN VAHVUUTEEN

Näätien rosteri vahvistuu 195-senttisellä laiturilla, Santeri Roikolla.

 

BC Nokian Korisliiga-joukkue ja Santeri Roiko, 21, ovat solmineet kautta 2024–25 koskevan pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2025–26.


195-senttinen laitapelaaja on aikaisemmin edustanut miesten tasolla Tampereen Pyrintöä sekä Helsingin Panttereita. Vuosina 2020–2022 Tampereen Pyrinnön kasvatti pelasi helsinkiläisen Omnia Basketball Akatemian riveissä. Kahden kauden jälkeen Santeri vietti niin kutsutun Prep School -kauden Yhdysvalloissa Floridan osavaltiossa Level Up Prepissä.

 

Santeri is a promising young player who will be fighting for a Korisliiga roster spot. Physically gifted but just needs to continue to work and learn.” – Greg Gibson


Santeri Roiko

Viime kaudella Roiko pelasi Tampereen Pyrinnön riveissä sekä miesten 1. divisioonan A-sarjaa, että B-sarjaa. Pelejä ylemmällä tasolla kertyi yhteensä 20 kappaletta ja alemmalla tasolla yhteensä 11 kappaletta. Peliaikaa divisioona A:ssa kertyi noin 16,5 minuuttia ottelua kohden.

 

”Nokian kaupunki itsessään ei ole minulle vielä kovin tuttu, mutta vanhalla Nokian palloiluhallilla on tullut käytyä aika paljon juniorivuosina pelaamassa. Tulevalla kaudella tavoitteenani on kehittyä hyökkäyspään pelaamisessa ja auttaa joukkuetta voittamaan parhaani mukaan. Tulevalta kaudelta odotan ennen kaikkea upeaa tunnelmaa kotipeleissä ja uusia kokemuksia.” – Santeri Roiko

 

BC Nokia toivottaa Santerin lämpimästi tervetulleeksi Nokialle!

 


 

 

TOMAS MURPHY JATKAA NÄÄDISSÄ

BC Nokialla on myös ilo tiedottaa, että viime kauden mestarijoukkueeseen lukeutunut Tomas Murphy jatkaa BC Nokian riveissä. Sentterin ja ison laitahyökkääjän paikalla viihtyvät Murphy viimeisteli ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan keskimäärin 7 pistettä sekä otti 3.5 levypalloa ottelua kohden. Murphyä loppukaudesta vaivannut vamma on saanut tarvittavaa hoitoa ja Tomaksen odotetaan olevan pelikunnossa ennen kauden alkua.




 

 BC Nokialla on julkaistut pelaajasopimukset ensi kaudesta Niko Mattilan, Antti Ahosen, Hugo Bomanin, Fiifi Aidoon, Max Besselinkin, Aamos Nikulan, Kahron Rossin, Tomas Murphyn ja Santeri Roikon kanssa. Joukkuetta valmentavat Greg Gibson ja Aleksi Koskinen. Fysioterapeuttina toimii Tommi Tatti ja huoltajana Jukka Schnabel.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page